Waar u ook bent, zet Tacoronte-Acentejo wijn altijd op uw tafel! (video)

Geschreven op 28/11/2020


Zet nu meer dan ooit de wijnen van de wijnstreek Tacoronte-Acentejo op uw tafel. De uitstekende oogst van 2020 nodigt u uit om in al zijn intensiteit te genieten van dit lokale product, gemaakt door de wijnmakers met de principes van de ‘nul-kilometer-filosofie’ waarbij elke druppel telt en tegelijkertijd het milieu wordt gerespecteerd ten behoeve van de hele bevolking. Sommige wijnen minimaliseren de impact van de ecologische voetafdruk en laten een spoor van plezier achter bij het consumeren ervan.

Er zijn meer dan honderd wijnen - rood, wit, rosé, fruitig, zoet, gerijpt, enz. - om uit te kiezen, gemaakt met druiven uit de wijngaarden die worden verbouwd in het wijnbouwgebied tussen de gemeente Santa Úrsula en El Rosario dat overgaat in het wijnbouwgebied van La Victoria de Acentejo, La Matanza de Acentejo, El Sauzal, Tacoronte, Tegueste, San Cristóbal de La Laguna en Santa Cruz de Tenerife. Het wijngebied bij uitstek op het eiland Tenerife.

Het kwaliteitslabel van de oorsprongsbenaming Tacoronte-Acentejo biedt een garantie en een certificaat van oorsprong aan de wijnen die het op de markt brengt. Op de achterkant van de fles vindt men het symbool voor identificatie van kwaliteitswijnen. Door deze wijnen aan te kopen, draagt ​​de consument bij aan het behoud van het landschap en de lokale economie van het platteland.

De wijnen van Tacoronte-Acentejo zijn te koop en te verkrijgen in een breed netwerk van hypermarkten en supermarkten, bars en wijnbars, tavernes en restaurants op praktisch gans de Canarische archipel. De inwoners en de bezoekers van de eilanden kunnen de wijnen dus gemakkelijk vinden en ze zijn een echte aanrader om ze in de kerstperiode op uw tafel te zetten en samen met uw familie ervan te genieten.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).