Korte nieuwsitems
op 07-05-2021

Korte nieuwsitems

Deskundigen zijn van mening dat Tomás, de vader die meer dan een week geleden verdween op Tenerife met zijn twee kinderen, waarschijnlijk voor het Caraïbisch gebied heeft gekozen om te vluchten. Dat lijkt het meest waarschijnlijk omdat het vasteland Spanje de kans vergroot om opgepakt te worden en Afrika is niet echt een goed alternatief.

Lufthansa zet in op de Canarische Eilanden voor deze zomer
op 06-05-2021

Lufthansa zet in op de Canarische Eilanden voor deze zomer

De Lufthansa Group zal deze zomer zwaar inzetten op de Canarische Eilanden en voorziet meer vluchten in vergelijking met dezelfde periode van 2019. Dit werd bevestigd door vertegenwoordigers van de belangrijkste groep van Europese luchtvaartmaatschappijen aan de minister van Toerisme van de Canarische Eilanden, Yaiza Castilla. De groep zal de wekelijkse vluchten met Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura verhogen van 30 naar 44.

Tenerife zal nog een week gastheer zijn voor 's werelds golfelite
op 05-05-2021

Tenerife zal nog een week gastheer zijn voor 's werelds golfelite

Tenerife zal voor de tweede opeenvolgende week gastheer zijn op de golfterreinen van Costa Adeje voor 's werelds golfelite naar aanleiding van de ‘Canary Islands Championship’, dat aanstaande donderdag begint tot zondag 9 mei. Het biedt Tenerife de gelegenheid en de kans om de kwaliteiten van het eiland te tonen als een setting voor prestigieuze sportevenementen.