Turismo de Canarias sluit zich aan bij de LGBT Pride

Turismo de Canarias sluit zich aan bij de LGBT Pride

Geschreven op 29-06-2020

Gebruikmakend van deze datum, heeft het merk Canarische Eilanden een video gelanceerd waarin de diversiteit aan landschappen en de breedte van de natuur van de archipel als middel dienen om ook een boodschap van diversiteit en visie uit te zenden.

Zoals de minister van Toerisme, Yaiza Castilla, bevestigt heeft de bijzondere geschiedenis van de eilanden, die altijd openstaan ​​voor invloeden van buitenaf, ons bepaalde zaken doen begrijpen en daarom respecteren we de seksuele geaardheid van mensen en accepteren we het unieke van elk van hen. Wij zijn al tientallen jaren een LGTB-vriendelijke bestemming (Lesbian, Gay, Transgender, Bisexual) waar u op vakantie kunt komen om niet alleen van de zon en het strand te genieten, maar ook van plezier en accommodatie in etablissementen waarvan het aanbod is afgestemd op uw interesses.

Deze promotie-actie heeft afgelopen weekend plaatsgevonden en heeft tot doel ongeveer drie miljoen gebruikers van sociale netwerken te bereiken. Het LGTB-toeristensegment is opgenomen in het marketingplan van de Canarische Eilanden en heeft een eigen communicatieplatform, www.sacatusvacacionesdelarmario.com, waar ze alle informatie kunnen vinden die interessant is en waar ze de verschillende voorstellen voor accommodatie, restaurants, recreatie en evenementen in de LGTB-omgeving in detail kunnen vinden.