Zomer in uw buurt. Adeje Estival 2020

Zomer in uw buurt. Adeje Estival 2020

Geschreven op 29-06-2020


De stad Adeje vindt zichzelf opnieuw uit en stelt ‘Adeje Estival 2020’ voor dat zal toeren door Tijoco Bajo, Las Nieves, Los Olivos, Armeñime, La Caleta, Los Menores, La Hoya, La Quinta, Fañabé, La Concepción en Callao Salvaje.

De voorgestelde activiteiten zijn film, muziek en shows voor het hele gezin en vinden plaats in juli, augustus en september. Om deel te nemen moet je de gratis toegangskaart downloaden op tomaticket.es

Het doel van dit initiatief is "om creatieve activiteiten te genereren die op een eenvoudige en plezierige manier cultuur brengen aan alle Adeje-burgers, legt de woordvoerder uit. We zijn ook van plan om cultuur dichter bij de stedelijke centra van de gemeente te brengen en hen een cultureel alternatief te bieden voor de populaire festivals en feesten die dit jaar vanwege de pandemie niet kunnen doorgaan.

We doen een beroep op de verantwoordelijkheid van de mensen. Alle activiteiten die zullen worden uitgevoerd, moeten voldoen aan de veiligheids- en hygiënemaatregelen, daarom is het gebruik van maskers en sociale afstand verplicht, aldus de woordvoerder.

Opgemerkt moet worden dat de toegang tot de activiteiten GRATIS zal zijn maar de capaciteit zal beperkt zijn. Daarom moeten burgers om toegang te krijgen tot de activiteiten, vier dagen voor elk evenement, de tickets online downloaden op ‘tomaticket.es’