TripAdvisor erkent Binter als de beste luchtvaartmaatschappij van Spanje

TripAdvisor erkent Binter als de beste luchtvaartmaatschappij van Spanje

Geschreven op 31-07-2020


Binter is erkend als de beste luchtvaartmaatschappij van Spanje in de TripAdvisor Travellers 'Choice Awards 2020’, de grootste reissite ter wereld. De awards worden toegekend op basis van de meningen en recensies die mensen op het internet publiceren en waarin Binter al drie opeenvolgende jaren erg goed scoort.

Opnieuw positioneert de Canarische luchtvaartmaatschappij zich als de luchtvaartmaatschappij van Spanje die de voorkeur geniet van de reizigers, die het meestal als uitstekend of zeer goed beoordelen.

De algemeen coördinator van Binter, Juan Ramsden, spreekt zijn tevredenheid uit en hij veronderstelt dat het bedrijf deze erkenning van de reizigers ontvangt voor alle moeite die wordt gedaan om hen een zeer goede dienst te verlenen aan een eerlijke prijs.

Na de onderbreking die door de pandemie is opgelegd, hebben we intensief gewerkt om onze activiteiten zo snel mogelijk te herstellen en het reizen voor onze klanten te vergemakkelijken. Daarnaast implementeren we interessante verbeteringen zoals de mogelijkheid om de gekochte tickets gratis te wijzigen voor alle tarieven.

De luchtvaartmaatschappij van de Canarische Eilanden werkt ook samen met administraties en bedrijven in de toeristische sector om de mobiliteit te bevorderen en het herstel in de sector te reactiveren, wat zo belangrijk is voor de economie en de werkgelegenheid op de eilanden.