Taganana (Santa Cruz de Tenerife) eist meer controle in het weekend (video)

Taganana (Santa Cruz de Tenerife) eist meer controle in het weekend (video)

Geschreven op 15-09-2020

Geen enkel land of eiland heeft zoveel aanbod aan locaties die de moeite zijn om te bezoeken of om er een genotsmoment te beleven als Tenerife. Op ruim 2.000 km² zijn er honderden merkwaardige en unieke plaatsen die moeten vereerd worden met een bezoek. Taganana, in het noordoosten van het eiland is zo een locatie.

Een bewijs daarvan deed zich opnieuw voor dit weekend. Het kustgebied werd overweldigd door het aantal bezoekers dat er kwam om de dag door te brengen.

De inwoners van Taganana eisen meer controle in het weekend vanwege de grote toestroom van bezoekers en campers.

Ze hekelen het gebrek aan hygiënische maatregelen zoals verplaatsbare toiletten en douches. De Cabildo van Tenerife zal deze week bekijken en beslissen om eventeel de toegang tot Taganana te beperken. Met andere woorden, slechts een beperkt aantal voertuigen en bezoekers zullen het gebied nog binnen mogen.


Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).