Fred Olsen breidt zijn directe route tussen La Palma en Tenerife uit

Fred Olsen breidt zijn directe route tussen La Palma en Tenerife uit

Geschreven op 17-09-2020


Fred Olsen Express is van plan om de directe route tussen La Palma en Tenerife, zonder tussenstop in La Gomera, uit te breiden met vier dagelijkse routes tot eind 2020, afhankelijk van de evolutie van de markt.

Deze route, die een ochtendverbinding en een middagverbinding heeft vanaf elk eiland, heeft in de maand augustus al 33.500 passagiers en meer dan 12.500 auto's vervoerd, wat meer is in vergelijking met dezelfde periode in 2019. De reden van deze stijging is vooral de directe verbinding die de rederij op 10 augustus lanceerde om de programmering tussen deze twee westelijke eilanden te versterken.

De directe route tussen La Palma en Tenerife heeft in de maand augustus in totaal 112 overtochten gemaakt, wat een aanzienlijke toename betekent. De reizigers kunnen dagelijks vanuit de havens van Santa Cruz de La Palma en Los Cristianos zowel ’s ochtens als ’s middags de overtocht maken.

Afhankelijk van de verdere evolutie van de pandemie is de rederij van plan deze route te behouden tot januari 2021, wat een aanzienlijke verbetering betekent in de connectiviteit met het ‘Isla Bonita’.


Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).