Mindiff, een bedrijf op Tenerife, zal volgend jaar zijn eerste videogame lanceren

Geschreven op 21-11-2020


Het technologiebedrijf Mindiff, gevestigd in het ‘Parque Científico y Tecnológico de Tenerife’, heeft een online strategie-videogame voor meerdere spelers ontwikkeld dat volgend jaar zal worden uitgebracht: The Immortal Mystics.

Juan González Cuin, directeur van ‘Desarrollo de Negocios de Mindiff’, legde in de presentatie uit dat het bedrijf onderhandelt met verschillende industriële partners en investeringsgroepen, aangezien het een innovatieve ontwikkeling is die nieuwe mechanismen in beweging zet in een MOBA-game, met personages en manieren van spelen die vergelijkbaar zijn met de games die momenteel op de markt zijn, maar een betere ervaring voor de speler bieden.

Multiplayer online battle arena (MOBA), ook wel bekend als action real-time strategy (ARTS), is een computerspelgenre dat afgeleid is van het real-time strategygenre. In een MOBA-game bestuurt de speler een personage in een van de twee teams.

De minister van Innovatie, Enrique Arriaga, merkte op dat deze presentatie het gevolg is van het werk dat wordt geleverd door het ‘Parque Científico y Tecnológico de Tenerife’, dat startups helpt bij het opzetten van hun eigen bedrijf en het internationaal laat doorgroeien en Mindiff is hiervan het perfecte voorbeeld.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).