De witte mantel op de Teide (video)

Geschreven op 14-01-2021


Door het optrekken van de bewolking hebben we eindelijk de met sneeuw bedekte Teide kunnen zien, op een majestueuze manier, zoals werd gedeeld door het Twitter-account van Aemet Izaña. De witte mantel van sneeuw, die de afgelopen dagen is gevallen, is in al zijn pracht te bewonderen.

De Cabildo van Tenerife heeft de heropening gemeld van de wegen die toegang geven tot het Teide Nationaal Park, met name die van La Esperanza, La Orotava en Vilaflor, die sinds dinsdagochtend gesloten waren vanwege ijsvorming op de weg.

De regering benadrukt dat het eiland zich nog steeds op alarmniveau 3 bevindt en vraagt daarom aan de bevolking om situaties te vermijden zoals afgelopen weekend toen er files ontstonden op de Teide en de mobiliteit te beperken.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).