De horeca betreurt het dat Tenerife op niveau 3 blijft

Geschreven op 02-05-2021De horecasector op Tenerife heeft met verontwaardiging gereageerd op het feit dat het eiland doorgaat op niveau 3 zonder enige verzachtende maatregelen.

Afgelopen donderdag heeft de regering van de Canarische Eilanden Gran Canaria naar niveau 2 verplaatst, waardoor de bars en restaurants opnieuw binnen klanten mogen bedienen, wel met een beperkte bezetting, maar de beslissing over Tenerife is uitgesteld tot aanstaande dinsdag.

De horeca-ondernemers begrijpen deze beslissing niet aangezien het maandag in sommige gemeenten een feestdag is en vandaag Moederdag wordt gevierd. Het zou de sector wat extra zuurstof hebben gegeven. De horeca ziet opnieuw een gouden kans verloren gaan, zei de president van Fauca, Abbas Moujir.

Om deze reden heeft de horecasector om een ​​spoedvergadering met de regering verzocht om erop aan te dringen dat bars en restaurants, die meer dan een maand gesloten zijn, opnieuw binnen klanten mogen bedienen met een maximum bezetting van 33% omdat de situatie meer dan dramatisch is voor vele ondernemers.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).