La Palma zet in op de Duitse markt om het eiland te promoten

Geschreven op 03-05-2021Het departement Toerisme van de Cabildo van La Palma, onder leiding van Raúl Camacho, blijft het eiland promoten als de beste bestemming op de Duitse markt, de belangrijkste voor het eiland.

Zo onderhoudt de toeristische dienst samenwerkingen met internationale journalisten die het eiland bezoeken en hun ervaring delen in hun land van herkomst. Zoals recent nog het geval was met Werner Bloch, die een nauwe band met de overheid van La Palma heeft opgebouwd en al verschillende artikels heeft gepubliceerd maar ook al radioreportages heeft gemaakt over ‘Isla Bonita’. De laatste publicatie verscheen maandag in de Duitse krant Frankfurter Allgemeine Zeitung.

De minister van toerisme wees erop dat deze laatste publicatie in de Duitse krant een ​​volledige pagina is geweest, wat promotioneel erg interessant is, aangezien het een prestigieuze krant is met een oplage heeft van 161.898 exemplaren. De geschatte economische waarde van deze publicatie bedraagt ongever 66.000 euro, volgens het Spaanse VVV-kantoor in Berlijn.

Evenzo legde Camacho uit dat de toeristische dienst continu en ononderbroken werkt om het eiland als bestemming te promoten met dit soort acties. We gaan samenwerken om regelmatig aanwezig te zijn op onze belangrijkste markten en we hebben er alle vertrouwen in dat La Palma een gewilde bestemming zal zijn zodra de pandemie onder controle zal zijn en de situatie terug normaliseert.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).