De nieuwe Canarische luchtvaartmaatschappij lanceert haar promotiecampagne op FITUR

Geschreven op 04-05-2021De nieuwe Canarische luchtvaartmaatschappij, gepromoot door 14 hoteliers uit Tenerife en La Palma en One Airways, lanceert haar promotiecampagne op de Internationale Toerismebeurs FITUR met een naamswijziging in ‘Lattitude Hub’ onder de slogan 'The Canarian Airline'.

Lattitude Hub is de moedermaatschappij van Canarian Airways, opgericht in december 2019, en die momenteel eigendom is van een naamloze vennootschap die op haar beurt wordt gevormd door 14 hotelzakenlieden uit Tenerife en La Palma, samen met One Airways.

Zoals het bedrijf duidelijk stelt, bouwen we nog steeds aan onze identiteit en op deze manier definiëren we beter onze essentie, ons verschil, om herkenbaar te zijn en in de naam zelf alle waarden van het bedrijf op te nemen, zo luidt het.

Lattitude Hub is de "hartslag" van een initiatief dat connectiviteit toevoegt aan Tenerife en de Canarische Eilanden. Het is ook het teken van de ‘houding’ van de toeristische sector die heeft besloten een stap voorwaarts te zetten en zich te verenigen rond een solide project.

Het merk verenigt dus twee woorden, latitude (ruimte/bereik) en attitude (houding), twee termen die betekenen dat onze bedrijven er samen voor gaan, bevestigt de president van het bedrijf, Jorge Marichal. De lancering van Lattitude Hub heeft als doel de vooruitgang van de bestemming en de economische ontwikkeling van de Canarische samenleving.

Lattitude Hub woont FITUR 2021 bij met de ervaring van een groep zakenlieden die gespecialiseerd zijn in het promoten van de bestemming met een aanbieding die als belangrijkste doel heeft om de klanten op een ontspannen manier naar de eilanden te brengen, zonder wijzigingen of andere ongemakken. De passagier kan tot rust komen en genieten in het vliegtuig met een gedifferentieerde behandeling en tegen een concurrerende prijs.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).