Canarische regering verloot 50.000 vouchers van 200 euro om het toerisme te stimuleren

Geschreven op 09-06-2021


Woon je op de Canarische Eilanden? Dan kan je meegenieten van de 50.000 vouchers van 200 euro die de Canarische regering verloot onder de inwoners van de eilanden in het kader van een campagne om het binnenlandtoerisme te stimuleren en de reactivering van een sector die zwaar is getroffen door Covid-19.

De campagne met de slogan “We hebben geluk – Somos afortunados”, die vanaf woensdag van start gaat, biedt de Canarische burgers de gelegenheid om deze vouchers van 200 euro te winnen waarmee ze hun gezinsvakantie kunnen betalen, maar ze moeten er wel 200 euro zelf bovenop leggen.

Dat betekent dus dat deze vouchers 400 euro waard zijn en kunnen gebruikt worden als betaalmiddel in de accomodaties, die aan het programma deelnemen. De enige vereiste is dat het om een ​​verblijf van ten minste vijf dagen gaat in de zomermaanden en minimum drie dagen tussen oktober en december.

Om kans te maken om één van deze vouchers te winnen, moet je je aanmelden tussen 1 en 14 juli op de website www.somosafortunadas.com en de winnaars zullen op 15 juli worden bekendgemaakt na loting bij de notaris.

De campagne maakt nog vijf miljoen extra vrij voor de promotie van de horeca en complementaire activiteiten zoals actief toerisme.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).