Tenerife, middelpunt van de toeristische herstart met het internationale congres ‘Aviación’

Geschreven op 10-06-2021Het hotel Gran Meliá Palacio de Isora zal vandaag gastheer zijn van het ‘Aviation-Event 2021’, een congres dat het eiland Tenerife in het middelpunt zal plaatsen van de herstart van het toerisme en de luchtvaartactiviteiten.

Op het congres zullen meer dan 150 personen aanwezig zijn die allemaal te maken hebben met de luchtvaart en het toerisme van over de hele wereld. Bovendien wordt het eiland het referentiepunt voor communicatie op dit gebied in heel Europa.

De voorstelling van het Aviation-Event, dat voor het eerst buiten het gebruikelijke circuit van Europese hoofdsteden wordt gehouden, vond woensdag plaats met de deelname van de president van de Cabildo van Tenerife, Pedro Martín, de minister van Toerisme, David Pérez, de CEO van het Aviation Event, Marcel Riwalsky en tal van vooraanstaanden.

De president van de Cabildo benadrukte dat het feit dat dit congres op Tenerife wordt gehouden geen toeval is, het is het resultaat van een jaar hard werken. Hij voegde eraan toe dat er zal worden gepraat over de toekomst van de luchtvaart en wat er staat te gebeuren na een jaar van onderbreking, wat we vooral op Tenerife hebben opgemerkt vanwege onze afhankelijkheid van het toerisme, aldus Martín.

De CEO van het ‘Aviation Event’, Marcel Riwarlsky, waardeerde dat dit het eerste live congres is, zonder videoconferenties. Hij zei dat het ook de eerste keer is dat de luchtvaart- en toerismesector samenkomen. De Luchtvaart heeft altijd zijn eigen gang gegaan, maar het is tijd om de krachten te bundelen en door te gaan met dit gezamenlijke werk.

Thomas Hallan, CEO van SomonAir, een van de grote luchtvaartmaatschappijen in Azië, legde het belang uit van een evenement zoals dit congres op Tenerife. Het zal heel interessant zijn, zeker gezien het feit dat duurzaamheid een van de onderwerpen zal zijn die moeten worden aangepakt, aldus Hallan.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).