De Canarische luchtvaartmaatschappij Lattitude Hub zal Tenerife Zuid verbinden met 7 steden op het vasteland

Geschreven op 19-07-2021De nieuwe Canarische luchtvaartmaatschappij ‘Lattitude Hub’ begint met de verkoop van tickets voor de vluchten die zeven steden op het vasteland rechtstreeks met de luchthaven Tenerife Zuid zullen verbinden.

Barcelona, ​​​​Bilbao, Madrid, Malaga, Sevilla, Valladolid en Vigo zullen de steden zijn waarmee het bedrijf begint te werken. De eerste vlucht is gepland van Madrid naar Tenerife Zuid. Tickets kunnen nu worden gekocht via de website: https://www.lattitudehub.com en via de reisbureaus. De komende weken zullen er ook vluchten + hotelpack beschikbaar zijn.

In beide gevallen gaat het om een ​​gedifferentieerd aanbod tegen een scherpe prijs en met een unieke attentie vanaf het moment dat de klant zijn koffers achterlaat tot ze bij aankomst worden opgehaald.

De luchtvaartmaatschappij verklaarde dat de ticketprijs onder meer alle vluchtelementen, catering aan boord, het inchecken van een koffer en extra ruimte tussen de stoelen omvat. Bovendien garandeert het dat er een concurrerende gemiddelde prijs zal worden vastgesteld die is aangepast aan de markt en dat deze stabiel zal zijn. Dat wil zeggen dat de prijs niet significant zal stijgen naargelang de periode en/of het aantal beschikbare stoelen op elke vlucht.

Het strategische plan van Lattitude Hub voorziet in het blijven uitbreiden van verbindingen en bestemmingen als de omstandigheden zich voordoen.

Lattitude Hub is geboren met de vaste overtuiging dat het noodzakelijk is om in te zetten op de connectiviteit van Tenerife en de Canarische Eilanden in een tijd waarin het nodig is om verschillende oplossingen te zoeken om de toeristenstroom te herstellen en te versterken, waarvan de duurzaamheid van de bestemming afhangt.

De veertien hoteliers, die samen met One Airways deel uitmaken van het bedrijf, willen ook het statische concept van het hotel doorbreken om te evolueren naar een gedifferentieerd aanbod dat alle mensen aantrekt die willen reizen en genieten van de bestemming.

De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus 319 met een capaciteit van slechts 144 passagiers, wat meer comfort en beenruimte biedt omdat de afstand tussen de stoelen wordt vergroot.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).