De 5 favoriete stranden van de Canarische Eilanden op de sociale media

Geschreven op 20-07-2021


Wanneer we op Instagram of Facebook kijken, kunnen we vaak de mooiste plekken ter wereld zien dankzij de foto's die worden gedeeld door de miljoenen gebruikers op de sociale netwerken. Dit zijn de vijf populairste stranden van de Canarische Eilanden die het vaakst te zien zijn op de sociale media, geselecteerd door ‘Hola Islas Canarias’.


1. Maspalomas (Gran Canaria)

Gran Canaria is een waar paradijs geworden voor facebookers en instagrammers, die op zoek gaan naar de meest spectaculaire plaatsen van het eiland. Dit is het geval voor de duinen van Maspalomas, kilometers fijn goudkleurig zand en een omgeving die je ademloos maakt en die bij zonsondergang een idyllisch en oneindig beeld bieden.
2. La Tejita (Tenerife)

Met iets meer dan een kilometer lengte, met donker zand en transparant water, is La Tejita een van de mooiste stranden van Tenerife. Als u op zoek bent naar privacy, vindt u deze zeker op het strand in de buurt van de Montaña Roja, van waaruit u ongelooflijke zonsondergangen kunt vereeuwigen.
3. Charzo Azul (El Hierro)

El Charco Azul op El Hierro is een natuurlijke zwemomgeving en de harmonieuze combinatie van groenachtige, turquoise tinten contrasteert met de duisternis van de steile vulkanische rotsen die deze maagdelijke en unieke ruimte beschermen tegen de onmetelijkheid van de oceaan.
4. Cofete (Fuerteventura)

Wandelen op de maan zou het onderschrift kunnen zijn voor elke foto die is gemaakt op het overweldigende strand van Cofete op Fuerteventura. 12 kilometer goudkleurig zand dat schijnbaar eindeloos uitbreidt, gevangen tussen wild, kristalhelder water aan de ene kant en aan de andere kant de indrukwekkende en imposante bergen van Jandía.
5. Playa Bajo el Risco (Lanzarote)

Het strand van Bajo el Risco op Lanzarote is een van de natuurlijke schatten die, hoewel het moeilijker te bereiken zijn, het verdient om minstens één keer in je leven gezien te hebben en om vereeuwigd te worden. Hier bestaat geen beschaving. Alles is stil en het enige geluid dat de stilte doorbreekt, is dat van het ruisen van de zee. Kristalhelder water en goudkleurig zand, afgewisseld met vulkanische stenen en af ​​en toe een inheemse plant, zorgen voor een exotisch en uniek landschap.
LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).