Tenerife, de gezondste nationale bestemming volgens de lezers van 'Men's Health'

Geschreven op 22-07-2021Tenerife is de gezondste bestemming van Spanje, volgens de 4.000 lezers van het gezondheids- en sportmagazine 'Men's Health'. Ze namen deel aan een onderzoek naar gezondheids- en wellnesstoerisme ter gelegenheid van de eerste editie van de ‘Premios Healthy Places’.

De minister van Toerisme van Tenerife, David Pérez, waardeerde het belang van deze onderscheiding omdat het de lezers zelf zijn die dit hebben bepaald, wat aangeeft dat onze nieuwe promotiestrategie een beslissende impact heeft, hij zei.

Het tijdschrift benadrukt dat met een gemiddelde temperatuur van 22 ºC het ideaal is om te sporten in de verrassende, mooie landschappen van vulkanische oorsprong. Allemaal redenen waarom Tenerife de favoriete bestemming is geworden van de lezers die gezondheid en wellness hoog in het vaandel dragen.

In de afgelopen jaren heeft Tenerife zichzelf bevestigd als een van de meest populaire bestemmingen met een zeer gedifferentieerd aanbod, zowel voor lichaam als geest. Een oase van rust, natuur, strand en actief toerisme met aangename temperaturen het hele jaar door, kortom de ideale bestemming.

Het feit dat ons brede aanbod van actief toerisme ook wordt gewaardeerd - van wandelen tot watersporten, evenals de spa- en wellnesscentra – geeft ons een stimulans om ons in te blijven zetten om het certificaat ‘Health Destination’ te verkrijgen, aldus Pérez.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).