IV-editie van Tenerife Fashion Beach Costa Adeje

Geschreven op 12-10-2021De Cabildo de Tenerife en de gemeenteraad van Adeje organiseren de vierde editie van Tenerife Fashion Beach Costa Adeje, die zal worden gehouden op 15 en 16 oktober na het uitstellen van de editie van vorig jaar als gevolg van Covid-19.

Het evenement, dat doorgaat in het zuiden van het eiland, kan worden gevolgd via streaming over de hele wereld maar ook face-to-face, hoewel met een beperkte capaciteit om de veiligheid van de aanwezigen te garanderen.

We hebben deze belangrijke afspraak met de modewereld in Adeje hervat, zegt de minister Carmen Luz Baso, omdat dit evenement de creaties van de modesector gespecialiseerd in badkleding promoot. Het is ook een belangrijke ontmoetingsplaats voor experts in het veld en een uniek platform in Europa waarin niet alleen de nieuwste modetrends worden getoond, maar het dient ook als toeristische promotie voor het eiland en Adeje in het bijzonder.

Op het Tenerife Fashion Beach Costa Adeje zullen bij deze gelegenheid ongeveer 15 Canarische bedrijven hun nieuwe collecties bad- en strandmode presenteren, ondersteund door andere merken die gespecialiseerd zijn in accessoires.

Merken die zijn aangesloten bij Tenerife Moda, evenals gasten van Gran Canaria Moda Cálida, Isla Bonita en Lanzarote Moda, zullen een prominente rol spelen op de grote buitencatwalk op 15 oktober op Playa del Duque.

De drie vorige edities zijn erin geslaagd Tenerife Fashion Beach Costa Adeje te consolideren als een referentie in de internationale badmode scène.


 
LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).