Arona promoot consumptie en aankopen voor Kerstmis in de lokale winkels

Geschreven op 19/11/2021De gemeenteraad van Arona promoot zijn eigen commerciële en horecaweefsel met een campagne onder de naam ‘Regala Arona’, ter bevordering van het herstel van de werkgelegenheid en de economische activiteit in de verschillende commerciële centra en dorpen, die traditioneel minder aan bod komen.

Hiervoor heeft het departement voor economische promotie een programma gelanceerd om de commerciële activiteit te stimuleren en te ondersteunen met een tiental evenementen die deze vrijdag beginnen met de ‘VIP Friday’ van Las Galletas.

Dit verklaarde de burgemeester van Arona, José Julián Mena, vergezeld door de vertegenwoordigers van de commerciële zones van Valle San Lorenzo, Las Galletas, Los Cristianos en Playa de las Americas.

Hij benadrukte dat dit een campagne is met een heel duidelijk doel: dat er wordt gekocht en geconsumeerd in Arona. Kopen in Arona levert werkgelegenheid op voor onze inwoners en versterkt het economisch herstel waar we allemaal naar uitkijken. De burgemeester wees erop dat de verschillende commerciële zones hand in hand hebben samengewerkt zoals Guaza, El Fraile, Cabo Blanco, La Camella en Playa de las Américas.

Zoals steeds is er de traditionele straatverlichting, maar verder zijn er ook optochten, rondtrekkende recreatieve activiteiten, gastronomische routes, wedstrijden en kinderworkshops, een raamwedstrijd en de uitreiking van klantenkaarten.

De kerstactie ‘Regala Arona’ start vandaag en loopt tot en met 5 januari met de volgende evenementen:

Vrijdag 19 november :  Friday Vip in Las Galletas.

Vrijdag 26 november zal in alle dorpen de kerstverlichting worden aangestoken.

Vrijdag 26 november : Castañas, dulces y vinos in Valle San Lorenzo.

Zaterdag 4 december van 16.00 uur tot 20.00 uur : Tu comercio con alma in Las Galletas.

Donderdag 9 december : Pasacalles navideño in Guaza.

Vrijdag 10 december : Pasacalles navideño in El Fraile.

Vrijdag 17 december : Regala Arona begint in Los Cristianos met een uitgebreid amusementsprogramma en de ‘Ruta Gastronómica Sabor a Navidad’.

Woensdag 22 december : Amadrina un postre en Las Galletas.

Maandag 27 december : Pasacalles navideño in Cabo Blanco.

Dinsdag 28 december : Pasacalles navideño in La Camella.