Het Royal River Luxury Hotel in Costa Adeje, gekozen tot beste hotel van Spanje

Geschreven op 12/01/2022De ‘Asociación Española de Periodistas y Escritores de Turismo’, verbonden aan de ‘Federación Mundial, Fijet World’ heeft de FIJET España 2022 Awards uitgereikt, die als doel hebben alle entiteiten, organisaties, projecten en bestemmingen te belonen voor hun uitmuntendheid en inzet voor het toerisme.

In de categorie beste hotel van Spanje was de winnaar het Royal River Luxury Hotel & Spa, gelegen op de meest exclusieve bestemming van Tenerife, tegenover de golfbaan van Costa Adeje en aan de Atlantische Oceaan. Het bestaat een spectaculaire collectie van 50 villa’s waaronder de op Afrika geïnspireerde Lagoon Villas, de River Villas verbonden door een rivier tussen weelderige vegetatie en de Pool Villas met hun privézwembad, een uniek concept in Spanje.

De uitreiking van de FIJET 2022 Awards zal plaatsvinden in de hoofdstad van Spanje tussen 19 en 23 januari tijdens de internationale toerismebeurs Fitur, waar de belangrijkste agenten en bedrijven uit de toeristische sector aanwezig zullen zijn.