Turismo de Canarias mikt op de topsporters

Geschreven op 05/05/2022Turismo de Canarias lanceert een nieuw digitaal platform om de Canarische Eilanden te positioneren als de ideale bestemming voor professionele atleten, die het hele jaar door moeten trainen om hun sportprestaties te verbeteren.

Het is een 'landingspagina' geïntegreerd in www.holaislascanarias.com die specifieke inhoud biedt om de eilanden te presenteren als de beste plek voor professionele training in tien verschillende sportdisciplines: triatlon, fietsen, trailrunning, zwemmen, atletiek, beachvolleybal, zeilen, surfen, windsurfen en bodyboarden.

Zoals opgemerkt door de minister van Toerisme, Yaiza Castilla, is professioneel sporttoerisme essentieel voor de diversificatiestrategie van de eilanden.

De atleten kunnen niet alleen elke dag van het jaar in een geweldige, natuurlijke omgeving trainen in een perfect klimaat, maar we hebben ook een gespecialiseerde en moderne accommodatiecapaciteit die een zeer competitief aanbod vormt.

De website maakt melding van topatleten zoals Annemiek van Vleuten en Primoz Roglic in het wielrennen, Marcell Jacobs, winnaar van twee gouden medailles op de Olympische Spelen van Tokio in de atletiek, Patrick Lange, winnaar van de Ironman World Champion in 2017 en 2018 in de triathlon, Liliana Fernández in het beachvolleybal en Miguel Luque, paralympisch kampioen met zeven medailles in de laatste zes Olympische Spelen tussen 2000 en 2020.