Vlieg in de zomer met Binter Canarias naar Amerika

Geschreven op 06/06/2022Binter is gestart met de verkoop van tickets voor vluchten naar de Verenigde Staten in de zomermaanden juli, augustus en september.

De luchtvaartmaatschappij zal, in samenwerking met SATA Azores Airlines, het voor haar passagiers gemakkelijker maken om naar de steden New York en Boston te reizen, na een tussenstop te hebben gemaakt in Punta Delgada op de Azoren.

De samenwerking tussen de twee luchtvaartmaatschappijen verbetert het comfort van de passagiers, die deze verbindingen kunnen maken met een enkel ticket, inclusief de tussenstop in Punta Delgada, onder één vluchtcode en met één check-in.

Tussen 1 juli en 24 september zullen Binter en Azores Airlines vluchten uitvoeren tussen de Canarische Eilanden en John F. Kennedy International Airport (JFK) en Logan International Airport. 

In beide gevallen vertrekt de vlucht naar de Amerikaanse steden zaterdag om 8.30 uur vanaf Gran Canaria om een ​​tussenstop te maken in Punta Delgada, vanwaar het om 18.00 uur vertrekt richting Amerika. In de tegenovergestelde richting is het vertrek op vrijdag om 21:15 uur en van Punta Delgada naar de Canarische Eilanden om 10:30 uur.

Mensen die van deze actie willen profiteren, kunnen tickets kopen via de gebruikelijke verkoopkanalen van het bedrijf:  www.bintercanarias.com, de Binter-app, het telefoonnummer 922/928 32 77 00 en de lokale reisbureaus.