Helden worden beloond

Helden worden beloond

Geschreven op 16-05-2020
Guy Devos


De 1.000 nachten van Spring Hotels waren onvoldoende om alle ‘helden van de coronacrisis' te bedanken en daarom activeert de keten activeert 'Hero Pass', een initiatief met kortingen, als erkenning voor de professionals die vechten tegen de Covid-19.

Hotel Vulcano, in Playa de Las Américas, is een van de drie Springhotels op Tenerife en de hotelketen in maart besloot om het #BestYearEver-initiatief te lanceren, dachten ze niet dat de respons overweldigend zou zijn.
Het doel was om de grote helden van 2020, gezondheidswerkers en en iedereen die instond voor de veiligheid van de bevolking en daardoor het meest blootgesteld waren aan de besmetting van COVID-19-virus, te belonen met 1.000 hotelovernachtingen in een van de drie vestigingen zodra de noodsituatie op gezondheidsgebied voorbij was. De hotels op Tenerife zijnn het Arona Gran Hotel, Vulcano en Bitácura.

Sindsdien zijn er meer dan 4.000 verzoeken ontvangen uit heel Europa, waardoor er duizenden helden in de schaduw zouden blijven staan en niet zouden kunnen genieten van het aanbod van de Spring Hotel.
De Hero Pass is een soort van vrijgeleide waarmee deze mensen uit deze zorg- en veiligheidssector van hun vakantie kunnen genieten door slechts 65% van het verblijf te betalen. Dit is een manier om de helden te danken voor hun inzet, motivatie en doorzettingsvermogen, zegt Raúl Domínguez, directeur marketing en innovatie van Spring.

Deze speciale behandeling is voor alle gezondheidswerkers, apothekers, veiligheidsdiensten, supermarktmedewerkers, gemeetearbeiders, enzovoort die in 2020 hun hun vakantie willen boeken op Tenerife, ook al is deze volgend jaar voorzien.
Geïnteresseerden hoeven alleen maar naar www.bestyearever.es te surfen en het formulier in te vullen waarmee ze kunnen bewijzen dat ze tegen de pandemie hebben gevochten. Daarna krijgen ze een heldenpasje met een persoonlijk wachtwoord waardoor ze toegang krijgen tot de korting van 35%.