De toeristische dienst van Tenerife verdedigt de veiligheid van het eiland in Duitsland

De toeristische dienst van Tenerife verdedigt de veiligheid van het eiland in Duitsland

Geschreven op 24-06-2020


De toeristische dienst van Tenerife heeft dit weekend in Duitsland de beveiliging van het eiland tegen het coronavirus verdedigd en gepromoot tijdens een ontmoeting met verschillende luchtvaartmaatschappijen, zoals gemeld door de Cabildo.

Op deze manier is de minister van toerisme, David Pérez, naar Frankfurt gevlogen om de connectiviteit van de bestemming met de Duitstalige markten te versterken: Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Het evenement 'Aviation is back' werd bijgewoond door vijftig vertegenwoordigers van Duitse luchthavens en luchtvaartmaatschappijen, evenals door gespecialiseerde media, en daarin toonde Pérez de sanitaire kracht van de bestemming Tenerife en het belang van veiligheid gezien de huidige opening van de grenzen tussen Spanje en het Schengengebied.

Pérez trok de aandacht over zijn uitleg van de voorbereiding van Tenerife om weer toeristen te ontvangen en dat de kracht en de ervaring in februari reeds werd getoond tijdens het voorval in het hotel H10 Costa Adeje Palace. Het virus werd met succes bestreden in het hotel waar meer dan 1000 mensen waren en er slechts zeven mensen geïnfecteerd geraakten die dan nog tot dezelfde kern behoorden, zei hij.

Bovendien voegde hij eraan toe dat we vandaag veel beter voorbereid zijn. Er zijn verschillende protocollen opgesteld die door de internationale autoriteiten worden geprezen, zo zei hij.