TUI zal vanaf 11 juli Britse toeristen naar Tenerife en Lanzarote brengen

TUI zal vanaf 11 juli Britse toeristen naar Tenerife en Lanzarote brengen

Geschreven op 25-06-2020


TUI UK heeft aangekondigd dat het vanaf 11 juli haar activiteiten vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Spanje en Griekenland zal hervatten. Beschikbare bestemmingen deze zomer zijn onder meer vluchten vanaf de drie grootste TUI-luchthavens in het VK: Gatwick, Manchester en Birmingham .

De grootste Europese touroperator heeft aangekondigd opnieuw te starten met zijn vluchten naar Spanje, nadat dit weekend werd vernomen dat de Spaanse regering de quarantaine voor reizigers uit het Verenigd Koninkrijk had ingetrokken.

In de eerste fase van de geplande herstart, van 11 tot 24 juli, zullen in totaal 8.300 toeristen worden vervoerd in 44 vluchten naar Ibiza, Palma, Corfu, Kreta, Kos, Rhodos, Lanzarote en Tenerife. TUI is van plan om eind juli meer vluchten en bestemmingen toe te voegen met als doel in totaal 19 bestemmingen vanaf vijf Britse luchthavens aan te bieden.

We zijn klaar om onze vluchten terug op te starten en we weten dat veel Britten graag willen reizen. Daarom hebben we ambitieuze plannen om ons programma zo snel mogelijk op te schalen, om nog meer opties voor zomervakanties te kunnen bieden, zei Andrew Flintham, algemeen directeur van TUI UK en Ierland.