Kwaliteitslabel voor diensten en bedrijven in Santa Cruz

Kwaliteitslabel voor diensten en bedrijven in Santa Cruz

Geschreven op 27-06-2020


De stad Santa Cruz beloont bedrijven en toeristische diensten in de stad die zich inzetten voor kwaliteit en die de tevredenheid van bezoekers verhogen. Hiervoor wordt een bedrijfsevaluatieproces uitgevoerd. Degenen die ervoor slagen, krijgen het merk ‘Compromiso de Calidad Turística’.

Het is een project dat is ontwikkeld, gecoördineerd en geleid door de staatssecretaris van Toerisme op nationaal niveau en wiens doel het is om een permanent beheer van de kwaliteit van een toeristische bestemming te bekomen.

Matilde Zambudio, schepen van Santa Cruz, legt uit dat Santa Cruz de eerste stappen zet om dit systeem in de hoofdstad te implementeren met als hoofddoel het bereiken van een homogeen kwaliteitsniveau in de dienstverlening aan toeristen.

Ze benadrukt dat Santa Cruz bovendien de steun heeft van de regering van de Canarische Eilanden en geeft aan dat de implementatie in de hoofdstad van Tenerife "de kwaliteit van de stad als toeristische bestemming zal verbeteren”. De strategie om de kwaliteit continu te verbeteren zal een positieve invloed hebben op bedrijven en diensten die Santa Cruz promoten en het zal het concurrentievermogen van toeristenbedrijven en –diensten versterken.