Binter plant vanaf 6 juli 132 extra vluchten per week op de Canarische Eilanden

Binter plant vanaf 6 juli 132 extra vluchten per week op de Canarische Eilanden

Geschreven op 29-06-2020


Luchtvaartmaatschappij Binter plant vanaf 6 juli 132 extra vluchten per week op de Canarische Eilanden, waarna het haar aanbod nog zal vergroten met nog eens 114 wekelijkse verbindingen, tot een totaal van 952 vluchten per zeven dagen. Zoals het bedrijf in een verklaring meldt, worden vier extra vliegtuigen in gebruik genomen om deze toename van vluchten mogelijk te maken.

Vanaf 6 juli start Binter met gemiddeld 120 dagelijkse vluchten tussen de eilanden en herstelt het de directe verbinding tussen de luchthavens Gran Canaria en El Hierro. Op basis van de gegevens van Binter hebben de luchthavens van Gran Canaria en Tenerife Norte gemiddeld 22 dagelijkse verbindingen en zes met Tenerife Sur. Er zijn gemiddeld 20 dagelijkse vluchten tussen Gran Canaria en Lanzarote, 18 met Fuerteventura, zes met La Palma, vier met La Gomera en twee met El Hierro.

Er worden gemiddeld 18 dagelijkse vluchten gemaakt tussen de luchthavens Tenerife Norte en La Palma, acht met Lanzarote, zes met Fuerteventura, zes met El Hierro en vier met La Gomera.