Naviera Armas breidt zijn diensten uit in het weekend

Naviera Armas breidt zijn diensten uit in het weekend

Geschreven op 22-07-2020


Vanaf aanstaande vrijdag 31 juli opent Naviera Armas Trasmediterránea de lijn Las Palmas de Gran Canaria - Santa Cruz de Tenerife - Santa Cruz de La Palma met de veerboot ‘Villa de Teror’. Dit betekent een aanvullende service voor de veerboot Volcán de Taburiente vanuit de haven van Los Cristianos, die zijn vaste dagelijkse tochten doet naar de eilanden La Gomera en La Palma.

Elke vrijdag tijdens het zomerseizoen vertrekt de veerboot ‘Villa de Teror’ om 18.30 uur vanuit de haven van Las Palmas de Gran Canaria en om 23.00 uur vanuit de haven van Santa Cruz de Tenerife naar La Palma en zal op zondag om 18.30 uur terug aanmeren in Santa Cruz de Tenerife.

Hierdoor kunnen passagiers die inschepen in de haven van Gran Canaria het eiland La Palma bereiken zonder van boot te moeten wisselen. Hiermee geeft Naviera Armas Trasmediterránea gehoor aan de vele verzoeken om de drie eilanden met een directe lijn met elkaar te verbinden.

De veerboot ‘Villa de Teror’ is een van de modernste schepen in zijn soort in Europa. Het heeft een capaciteit van 1.500 passagiers, heeft 52 vierpersoonshutten, een zwembad, een VIP-lounge, een kindergedeelte en een breed scala aan diensten aan boord en entertainment, zoals een minicruise voor een comfortabele en aangename reis.