Volcano Teide lanceert een nieuwe app

Volcano Teide lanceert een nieuwe app

Geschreven op 25-07-2020


Om een ​​nieuwe dienst aan te bieden die aangepast is aan de nieuwe toeristische regelgeving op het gebied van veiligheid en preventie door Covid-19, heeft ‘Teleférico del Teide’ gekozen voor de digitalisering van haar audiogids.

Tot nu toe aangeboden in fysiek formaat en vergezeld van een gedrukte gids om de audio aan te vullen, hebben klanten die het Teide-kabelbaan-ticket kopen vanaf 28 juli de mogelijkheid om de audiogids te downloaden op hun Android- of Apple-apparaten.

In deze app waarin het bedrijf alle informatie over de paden op de top van de berg Teide, zowel geluid, beeld als tekst, heeft samengebracht in één enkel medium, vindt de gebruiker gedetailleerde en essentiële informatie over de karakteristieke paden die vertrekken vanaf het station van de Teide-kabelbaan: Mirador de Pico Viejo, Mirador de La Fortaleza en Pico del Teide.

De klant het snel en gemakkelijk de app downloaden op zijn mobiele apparaat of tablet met de reserveringscode van het ticket ‘Teleférico + Audioguía’, in maar liefst 8 talen.