Passagier weigert een masker te dragen op het vliegtuig waardoor een gevecht ontstaat

Passagier weigert een masker te dragen op het vliegtuig waardoor een gevecht ontstaat

Geschreven op 13-09-2020


Een vliegtuig van Air Europa heeft meer dan 40 minuten vertraging opgelopen op de luchthaven van Gran Canaria als gevolg van een gevecht tussen twee passagiers, omdat een van hen weigerde een masker op te zetten.

Tijdens het taxiën op de startbaan merkte een passagier dat een andere passagier geen masker droeg, dus vroeg hij hem dit op te zetten. De man zonder masker, weigerde naar hem te luisteren, waardoor er een discussie ontstond dat eindigde in een gevecht tussen de twee passagiers.

Geconfronteerd met deze gespannen situatie brak de commandant de startoperatie af en stuurde het vliegtuig terug richting de hangar, wachtend op de agenten van de Nationale Politie. De man, die weigerde een masker te dragen, werd door de agenten van het vliegtuig gehaald en zal eerstdaags voor de rechter moeten verschijnen en hij mag zich verwachten aan een zware boete.


Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).