Auto in ravijn, drie gewonden

Geschreven op 09-10-2020
Guy Devos


Drie mensen raakten gewond, waarvan één ernstig, toen ze met hun auto op de Carretera de Tahodio in een ravijn reden in Santa Cruz. Dit werd gemeld door het hulpcentrum Centro Coordinador de Emergencias y Seguridad (Cecoes) 1-1-2.

Het incident vond plaats rond 7.20 uur, waarna de hulpcentrale 1-1-2 een oproep registreerde van een personenwagen die in een ravijn was terechtgekomen. De auto, met vier personen aan boord was vier meter naar beneden gestort.

Het voertuig ging van de weg door een onbekende oorzaak. Dit zal na de takeling van het voertuig nader worden onderzocht door de lokale politie van Santa Cruz. De chauffeur was ongedeerd, maar testte positief op alcohol en drugs.

De hulpdiensten hebben een persoon moeten bevrijden uit het autowrak. Eerst werd het voertuig gestabiliseerd waarna de geklemde inzittende met hydraulisch materieel werd losgemaakt.
Na verzorging en stabilisatie ter plaatse door een medisch team werd deze gewonde persoon overgebracht naar een verzorgingsinstelling.

Ambulancediensten van de SUC hebben de drie gekwetste personen, waaronder twee mannen en een vrouw, die verschillende trauma's opliepen, overgebracht naar het ziekenhuis.
De lokale politie werkte samen met de noodhulpdiensten en deed de nodige vaststellingen. gdv

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).