De Canarische Eilanden zullen intense aanpassing van de huizenprijzen ondergaan

Geschreven op 10-10-2020


De Canarische Eilanden zullen een van de Spaanse regio's zijn die de komende kwartalen te maken zullen krijgen met een sterkere aanpassing van de huizenprijzen als gevolg van de COVID-crisis. Dat staat vermeld in een recent economisch rapport over huisvesting in Spanje dat deze week werd gepubliceerd door BBVA Research waarin de sector wordt geanalyseerd per gemeenschap en provincie.

Volgens het rapport zal de prijsdaling de komende kwartalen in de hele staat worden gevoeld als gevolg van de inkrimping van de activiteit, de lagere vraag van de buitenlanders en de toegenomen onzekerheid. Maar in de regio’s, die zwaar afhankelijk zijn van het toerisme, zoals het geval is op de Canarische Eilanden, zal dit nog meer voelbaar worden. Maar ook in de regio's die de afgelopen vijf jaar (2014-2019) grotere prijsstijgingen hebben gekend, waartoe de Canarische Eilanden ook behoren en vooral de provincie Las Palmas.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).