Jonge vrouw gearresteerd met drugscapsules in haar lichaam op de luchthaven Tenerife Sur

Geschreven op 10-10-2020


Agenten van de Guardia Civil hebben een 21-jarige Nigeriaanse vrouw gearresteerd bij aankomst op de luchthaven van Tenerife Sur die 75 capsules met verdovende middelen in haar lichaam droeg.

De aanhouding werd uitgevoerd door de politiedienst van Reina Sofía samen met de ambtenaren van de operationele eenheid voor douanetoezicht van de belastingdienst op Tenerife.

De agenten voerden een standaard controle uit bij de vrouw maar haar gedrag en verwarde antwoorden wekten het vermoeden dat ze drugs in haar lichaam zou kunnen dragen.

Om deze redenen werd de beklaagde overgebracht naar het ‘Hospital Universitario de Canarias’ om een ​​radiologisch onderzoek te ondergaan en ontdekte men dat er vreemde voorwerpen in haar lichaam aanwezig waren.

Nadat de ziekenhuisprocedures waren afgerond, werden in totaal 75 capsules in beslag genomen waarvan er 10 gevuld waren met heroïne en 65 met cocaïne met een totaal gewicht van 873 gram.

De gedetineerde is ter beschikking gesteld van de onderzoeksrechter van Granadilla de Abona.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).