Ontsmettingsmiddel voor kleding van Mercadona vliegt de deur uit

Geschreven op 11-10-2020


Sinds maart is Spanje onvermijdelijk geobsedeerd geraakt door alles wat met desinfecteren te maken heeft: het coronavirus moet worden uitgebannen. Om deze reden moet je elke dag hydro-alcoholische gel op je handen smeren, een masker opzetten, de tafels en meubels constant schoonmaken en natuurlijk hemden, shirts en broeken wassen.

Om deze reden heeft Mercadona een nieuw product uitgebracht om in ieder geval te voorkomen dat bacteriën niet aan uw kleding blijven vastzitten. 

Het stofdesinfectiemiddel van ‘Bosque Verde’ is een product zonder bleekmiddel maar in staat om slechte geuren en bacteriën te elimineren, waardoor een aangenaam aroma op de kleding achterblijft. Het product kost twee euro en is in de eerste dagen in de supermarkt zeer goed ontvangen: Mercadona heeft maar liefst 16.000 liter per dag verkocht.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).