Hooliganisme in de hoofdstad

Geschreven op 12-10-2020
Guy Devos


In een druk bevolkte omgeving is er steeds meer kans op banditisme, opstandig gedrag en hooliganisme. Een van de uitingen is het in opstand komen tegen de autoriteiten. Dit gedrag wordt nu vooral aangemoedigd door de opgelegde maatregelen van de bestuurlijke overheden om de coronacrisis het hoofd te bieden.

In Santa Cruz is het voorval waarbij een kikker werd vernield van de fontein op de Plaza de los Patos, een typisch voorbeeld van hooliganisme. Een van de sierkikkers die op de rand van de fontein zitten werd van de sokkel gelicht en in de fontein geworpen.

Een zinloze daad op het emblematische en populaire Plaza de los Patos in Santa Cruz de Tenerife, die heel veel wandelaars en bezoekers ontvangt. Omwonenden zijn kwaad op het misdadig gedrag en voelen zich hulpeloos.

De gemeenteraad van Santa Cruz werkt aan een oplossing om dergelijke toestanden in de toekomst te vermijden, terwijl de lokale politie de omstandigheden onderzoekt.

Het Plaza del 25 de Julio of Plaza de Los Patos, is een van de meest unieke locaties in de hoofdstad van Tenerife, die in 2018 werd heropend voor het publiek, na renovatiewerkzaamheden waarin de stad ongeveer 500.000 euro heeft geïnvesteerd. gdv

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).