La Palma, het enige Canarische eiland zonder reisbeperkingen voor de Belgen

Geschreven op 13-10-2020


Wat Spanje betreft, beschouwt België enkel La Palma nog als groene zone en zijn Valencia en de Canarische Eilanden El Hierro en Lanzarote oranje zone, terwijl de rest van het land als een rode zone wordt aanzien.

Het Canarische eiland La Palma is een van de vier regio's ter wereld waarvoor het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken geen reisbeperkingen of aanbevelingen voor testen of quarantaine oplegt bij terugkeer van die bestemming.

De andere drie groene gebieden zijn de regio Severozapaden in het noordwesten van Bulgarije en de regio Istrië en Varazdin in Kroatië.

Wat de rode zones betreft, raden de Belgische autoriteiten ten zeerste af om ernaartoe te reizen, en bij terugkeer naar België is het verplicht om een ​​PCR-test te ondergaan en een quarantaine te volgen.

In de oranje gebieden wordt er aanbevolen om de waakzaamheid te verhogen en bij terugkeer uit deze gebieden is het raadzaam om een ​​PCR-test uit te voeren en in quarantaine te gaan.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).