Druk weekend voor de politie van Santa Cruz

Geschreven op 12-10-2020


De lokale politie van Santa Cruz de Tenerife heeft opnieuw beroep gedaan op de verantwoordelijkheid van de burgers nadat ze dit weekend talloze keren moesten ingrijpen op bijeenkomsten die niet voldeden aan de veiligheidsvoorschriften tegen Covid-19.

In haar Twitter-account bevestigt de Lokale Politie dat de opererende eenheden en Unipol dit weekend hebben moeten ingrijpen op privéfeesten, feesten op pleinen en in parken en op het strand van Las Teresitas, allemaal plaatsen waar veel mensen samenkomen zonder de preventieve maatregelen te respecteren.

In de hele stad hebben burgers inbreuken gemeld. We traden op in de 5 districten van Santa Cruz, maar het was onmogelijk om alle klachten te controleren. Er kan geen agent achter elke burger staan, aldus de Lokale Politie.

Een van de plaatsen waar het nodig was om de orde te herstellen was in de skate-zone van het ‘parque La Granja’, waar Unipol naartoe ging na verschillende meldingen bij de 092. Er werden in totaal 67 jongeren geïdentificeerd en beboet omdat de veiligheidsmaatregelen volledig werden genegeerd.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).