Nieuwe protestkaravaan op 30 oktober voor tests in de luchthavens van de Canarische Eilanden

Geschreven op 14-10-2020

De voorzitter van de CEST, Roberto Ucelay, deelt mee dat er op 30 oktober een nieuwe vreedzame demonstratie zal zijn, dezelfde als de vorige met een protestkaravaan vanaf hetzelfde vertrekpunt met hetzelfde doel, want tot nu toe worden de werknemers en werkgevers genegeerd.

Het is duidelijk dat veel politici in een andere dimensie leven of zo lijkt het toch, maar er moet worden benadrukt dat er bij de laatste demonstratie maar heel weinig politieke leiders aanwezig waren, alleen de burgemeester van Santiago del Teide en Valentín, de voormalig burgemeester van San Miguel de Abona.

Toerisme is praktisch de enige bron van inkomsten voor de eilandbewoners en we voelen weinig belangstelling van politici, om niet te zeggen geen. We nodigen alle mensen opnieuw uit om deel te nemen aan de protestkaravaan op 30 oktober om te proberen de verantwoordelijken wakker te schudden. We moeten ons samen in deze strijd verenigen, zo luidt het.

De huidige generatie maakt nu de meest onzekere, moeilijke en pijnlijke momenten door die de laatste generaties hebben meegemaakt. Nooit eerder hebben de omstandigheden het ons zo moeilijk gemaakt.

Een pandemie is op ons pad gekomen en dreigt de inspanning, die zoveel bedrijven en gezinnen zo lang hebben geleverd, te vernietigen. We kunnen echter niet opgeven, aldus Ucelay.

Het wordt tijd dat de voorstellen en ideeën van de samenleving - en zonder twijfel die van de Círculo de Empresarios y Profesionales del Sur de Tenerife (CEST) - worden gehoord en in maatregelen worden omgezet zonder welke het onmogelijk is om deze crisis te overleven en het toerisme te reactiveren.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).