Britten stellen hun vakantie uit tot de zomer van 2021 volgens de reisbureaus

Geschreven op 12-11-2020


De Britten stellen de aankoop van hun reizen uit tot de zomer van 2021 omdat ze niet zeker weten of ze deze winter nog op vakantie kunnen vertrekken vanwege het vliegverbod van hun regering tot 2 december, volgens Britse reisbureaus. Toch sluiten ze niet uit dat er nog een lichte opleving kan zijn rond kerstmis.

Zoals gemeld door het ministerie hebben duizenden Britten het vertrouwen verloren om deze winter op vakantie te gaan. De consument reserveert niet meer zo veel van tevoren daarom hoopt men toch dat de reservering op het laatste moment toenemen, vooral voor de kerstperiode.

Wat echter wel duidelijk is, is dat de  Britten zo snel mogelijk naar de eilanden willen reizen, dus hebben ze aangedrongen op de noodzaak om duidelijke informatie te hebben over de voorwaarden waaraan ze moeten voldoen om naar de Canarische Eilanden te komen.

De Britse vereniging van reisbureaus wees erop dat de Canarische Eilanden iets hebben dat andere bestemmingen missen en dat is vooral het aangename klimaat, zowel in de zomer als in de winter. En de Canarische Eilanden zijn goed bekend bij de Britten. Ze keren liever terug naar een plaats waar ze weten wat ze zullen vinden in plaats van erop uit te trekken om nieuwe ervaringen uit te proberen.

EasyJet heeft bevestigd dat de Canarische Eilanden cruciaal voor hen zijn en dat, toen de veilige corridors werden aangekondigd, ze een toename in de reserveringen zagen van 900% die ongeveer 10 dagen duurde tot de tweede lockdown in het land werd afgekondigd. Easyjet meldde ook dat ze meer dan 300 vliegtuigen klaar hebben staan ​​om aan de vraag te voldoen zodra de situatie is opgehelderd.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).