De Canarische regering zal 100.000 maskers uitdelen aan gezinnen zonder middelen

Geschreven op 12-11-2020


Het doel is dat geen enkele persoon of familie, die zich in een situatie van sociale uitsluiting bevindt of gevaar loopt, zichzelf niet goed kan beschermen tegen het Covid-19-virus vanwege een gebrek aan financiële middelen.

We willen de bescherming van alle burgers garanderen, maar vooral van al die mensen die het zich door hun sociale en economische situatie niet kunnen veroorloven om een ​​deel van hun verminderde inkomen te besteden aan de aankoop van maskers.

Deze maatregel werd in juni unaniem goedgekeurd in het parlement van de Canarische Eilanden, toen de regering werd aangespoord om de gratis verspreiding van maskers onder kwetsbare groepen te evalueren.

Bovendien heeft Cepsa tankkaarten geschonken van 20, 50 en 100 euro voor een totaalbedrag van 10.000 euro om mensen in nood te helpen bij het dekken van hun transportkosten.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).