De XVII La Orotava Wetenschapsbeurs krijgt een virtueel alternatief

Geschreven op 12-11-2020


De gemeente La Orotava op Tenerife kan bogen op de op een na oudste wetenschapsbeurs van heel Spanje, die in 2020 midden in een wereldwijde pandemie, op de een of andere manier zijn 17e editie viert.

Zondag 15 november bij de opening zullen er slechts 68 genodigden aanwezig zijn maar de organisatie heeft gezorgd voor een plan B: een honderd procent virtuele wetenschapsbeurs die online te volgen is.

Bij deze gelegenheid zal de beurs vier activiteiten bevatten die op afstand, maar persoonlijk, via voorafgaande uitnodigingen kunnen worden gevolgd. Er zullen twee demonstratieworkshops zijn, gericht op de kleinsten onder ons en twee lezingen voor het grote publiek.

Ondanks de moeilijkheden en de huidige situatie zijn de organisatoren op zoek gegaan naar alternatieven om deze zeer prestigieuze beurs op de Canarische Eilanden en de tweede oudste van het land voort te zetten. De belangrijkste beurs wordt nog steeds georganiseerd in de stad Sevilla. De organisatoren betreuren dat de beurs niet op de normale manier kan doorgaan, maar vragen ​​om begrip en sporen de burgers aan die echt willen deelnemen aan de online activiteiten om verantwoordelijk te zijn en zich enkel aan te melden als ze zeker zijn dat ze zullen deelnemen.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).