5G-dekking in het zuiden van Tenerife voor het einde van het jaar

Geschreven op 15-11-2020


Telefónica stelt 5G beschikbaar in het zuiden van Tenerife voor het einde van het jaar en meer dan 85% van de Canarische bevolking zal hiervan kunnen genieten.

Zo kunnen Adeje, Arona, Candelaria, Granadilla de Abona, Guía de Isora, Güímar, San Miguel de Abona en Santiago del Teide profiteren van de voordelen van deze nieuwe generatie mobiele telefonie die ultrasnelle connectiviteit en een zeer lage latentie mogelijk maakt.

Wat betreft de infrastructuur die in deze gemeenten wordt gebruikt, werkt Telefónica met de nieuwste generaties verbindingen die 4G- en 5G-gebruik mogelijk maken met als doel 5G van het eerste moment aan zoveel mogelijk burgers ter beschikking te stellen.

Vanuit het oogpunt van de gebruikers kunnen klanten dankzij 5G binnen enkele seconden een film downloaden, genieten van live sportuitzendingen waarin de gebruikers een 360º-ervaring hebben en vanuit elke hoek de wedstrijd kunnen bekijken alsof ze op het veld staan.

Degenen die fan zijn van gamen, zullen een snelheidservaring hebben die vergelijkbaar is met die van glasvezel thuis, dat wil zeggen zonder onderbrekingen of latentie. Met 5G kunt u dus op uw mobiele telefoon spelen alsof u voor het scherm van uw thuiscomputer zit of op een gameconsole speelt.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).