Controle van de capaciteit op het openbaar vervoer op Tenerife

Geschreven op 15-11-2020


De president van de Cabildo de Tenerife, Pedro Martín, heeft aangekondigd dat er meer politie aanwezig zal zijn om de capaciteit te controleren op het openbaar vervoer als gevolg van de beslissingen die donderdag door de regering van de Canarische Eilanden zijn aangenomen om het aantal infecties op het eiland te verminderen.

Martín legde uit dat er maatregelen moesten worden genomen met betrekking tot het vervoer, zowel per bus als per tram, waarvoor de medewerking van de regering van de Canarische Eilanden werd gevraagd.

Er werd overeengekomen om de aanwezigheid van de politie van de Canarische Eilanden op te voeren in de gemeenten Santa Cruz, La Laguna, Puerto de la Cruz, Adeje en Arona, evenals op bepaalde transportlijnen en op de drukste uren om de naleving van de toegestane capaciteit, namelijk 100% van de stoelen en twee personen per vierkante meter op de staanplaatsen, te garanderen.

De president gaf aan dat de mogelijkheid om de frequentie van bepaalde buslijnen te verhogen, wordt geanalyseerd om alzo de bezettingsgraad te verminderen.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).