Korte nieuwsitems

Geschreven op 17-11-2020


De brandweer van Santa Cruz heeft zondagmorgen twee branden moeten blussen op de avenida Bélgica. De brand trof een tiental containers, bomen, twee auto’s en door de hitte sprongen de ramen van verschillende huizen, al lijkt er gelukkig geen sprake te zijn van persoonlijk letsel.

De Cabildo de La Gomera heeft in samenwerking met Volksgezondheid een dienst gelanceerd om PCR-tests uit te voeren bij de studenten die voor de kerstvakantie naar het eiland terugkeren. Het is een nieuwe actie die wordt gepromoot door de regionale regering ter preventie van Covid-19.

Agenten van de Nationale Politie hebben een 60-jarige Italiaanse man in de gemeente Yaiza op het eiland Lanzarote gearresteerd omdat hij internationaal werd gezocht voor afpersing en chantage.

Het ministerie van Milieu van de Cabildo van La Palma heeft nieuwe beveiligings- en beschermingsmaatregelen getroffen voor hun milieu-agenten en voorziet hen van kogelvrije vesten en pepperspray voor persoonlijke verdediging bij eventuele voorvallen op het werk.

Agenten van de Nationale Politie hebben in Las Palmas de Gran Canaria een 36-jarige man gearresteerd voor een gewelddadige overval in een huis waarbij hij twee fietsen, drie televisies, een computer en andere persoonlijke bezittingen heeft gestolen. De dader is in het verleden reeds veroordeeld voor 18 andere feiten.

De Canarische Eilanden hebben opnieuw een weekend beleefd waarin de opeenvolgende aankomsten van boten met immigranten niet is opgehouden. Zo zijn er dit weekend maar liefst 1.324 migranten toegekomen op de Canarische Eilanden.

Het GF Victoria hotel op Tenerife ontvangt de prestigieuze World Travel Awards en World Luxury Hotel Awards als 'Best Green Hotel in Europe 2020'. Twee prijzen die door de klanten zelf werden toegekend door middel van hun stemmen en die de toewijding aan de duurzaamheid van het hotelcomplex herbevestigen.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).