Arona, de ideale bestemming voor het beoefenen van buitensporten (video)

Geschreven op 19-11-2020


Het bureau voor toerisme van de gemeenteraad van Arona presenteert een promotievideo die is gericht op sporttoerisme, in het bijzonder op trail running, een van de meest populaire sportdisciplines op de Canarische Eilanden. Vier leden van de lokale teams ‘Ichasagua Trail en Arona Nature Mountain’ nemen deel aan de clip.

De bergen, ravijnen en paden van Arona, met hun spectaculaire landschappen, hebben de gemeente tot de ideale bestemming gemaakt voor buitensporten.

De videoclip werd gepresenteerd onder het motto 'Arona, adem de natuur', die alle atleten uitnodigt om te trainen in de gemeente met het beste klimaat ter wereld.

In de clip praten enkele leden van twee lokale teams over de voordelen van Arona voor trail running, zoals de verschillende terreinen en de grote variatie in pistes die tussen de bergen en de ravijnen van de gemeente slingeren.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).