Spanje verlengt de beperkingen voor Britse vluchten met nog eens 14 dagen

Geschreven op 03-01-2021De regering heeft de toegangsbeperkingen voor vluchten en schepen, die uit het Verenigd Koninkrijk komen, met niet-ingezeten tot 19 januari verlengd vanwege de onzekerheid over de reikwijdte van de nieuwe variant van het coronavirus, een strategie die door de meeste landen van de Europese Unie wordt gevolgd.

De eerste beperking werd overeengekomen in de ministerraad van 22 december en loopt af op 5 januari. Daarom besloot de regering deze met nog eens 14 dagen te verlengen op aanraden van de ministeries van Volksgezondheid en Transport.

Volgens de bepalingen van de overeenkomst van de ministerraad mogen er enkel vluchten uit het Verenigd Koninkrijk naar Spanje doorgaan met enkel staatsburgers en residenten van Spanje of Andorra aan boord. Deze maatregel geldt ook voor de schepen.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).