Slecht weer op komst vanaf maandag

Geschreven op 03-01-2021Volgens de meteorologische voorspellingen van het ‘Agencia Estatal de Meteorología (AEMET)’ is de kans groot dat vanaf aanstaande maandag 4 januari een Atlantische storing het westen van de eilanden zal binnendringen met een toename van de bewolking en regenval op de Canarische Eilanden.

Vooral de westelijke eilanden zullen hierdoor worden getroffen met mogelijk storm op zee en plaatselijk sterke rukwinden.

Het onstabiele weer zal nog een paar dagen aanhouden op de Canarische Eilanden en veroorzaakt aanhoudende en plaatselijk sterke regenval op de archipel, vooral tijdens de vooravond en de dag van Driekoningen.

Op Tenerife zal de lucht overwegend bewolkt zijn met af en toe kans op lichte regen. De temperaturen kennen weinig veranderingen, behalve een lichte stijging van de minimumtemperatuur. Er is een zachte wind in het noordoosten en het oosten van het eiland, die iets intenser kan zijn in het westen en noordwesten.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).