De Canarische Eilanden openen de deur voor films en series

Geschreven op 04-01-2021Fiscale voordelen voor cinematografische producties, die plaatsvinden op de Canarische Eilanden, nodigen allerlei investeerders uit om hun films en series hier op te nemen. Een van de belangrijkste nieuwe beslissingen is dat de belastingaftrek, waarop Canarische bedrijven in de audiovisuele sector recht hebben, ook zal worden uitgebreid tot productiebedrijven uit de rest van het nationale grondgebied die films, series of documentaires op de eilanden komen maken.

Dit voordeel kan de audiovisuele activiteit op de archipel aanzienlijk vergroten al waren de Canarische Eilanden in het verleden al meermaals het decor voor films, series en documentaires.

Het is een welgekomen beslissing in een crisisjaar waarin de culturele sector zeer zwaar werd getroffen. Het zal de producenten van Spaanse en Canarische films stimuleren om hun producties op de eilanden te draaien.

Bovendien is het ook een positief gegeven voor alle toeleveringsbedrijven van de sector en het zorgt voor extra nationale en internationle promotie van de Canarische Eilanden als reisbestemming.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).