De Cabildo verbetert de busdiensten in Arona en La Orotava

Geschreven op 04-01-2021De president van de Cabildo van Tenerife, Pedro Martín, heeft overeenkomsten getekend met de gemeenten Arona en La Orotava om de transportdienst binnen beide gemeenten te versterken.

De twee lijnen zullen worden medegefinancierd door de gemeentehuizen en de regionale regering in het kader van haar beleid om het openbaar vervoer te bevorderen, rekening houdend met de huidige omstandigheden en in overeenstemming met alle veiligheidsprotocollen, zegt de president.

De geplande investeringen zullen in Arona 96.176 euro bedragen, waarvan de Cabildo 13.107 euro zal bijdragen en in La Orotava wordt een exploitatiekost van 73.437 euro verwacht, waarvan de regering meer dan 19.800 zal betalen.

In het geval van Arona zijn dat acht routes per dag van de lijn 468, van maandag tot vrijdag, via Parque de La Reina, Guaza, El Fraile, Las Galletas, Costa del Silencio, Barrio del Carmen, Guargacho, La Cañada, Palm-Mar, Guaza en Parque de la Reina.

In La Orotava zijn er 14 routes per dag van de lijn 372 op de weekdagen, acht op zaterdag en acht zon- en feestdagen.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).