Speciale erkenning voor de Hospiten-ziekenhuizen op Tenerife

Geschreven op 04-01-2021Het ‘Colegio Oficial de Enfermeros de Santa Cruz de Tenerife’ heeft de inzet en de toewijding erkend van de verplegingsteams van Hospiten Bellevue, Hospiten Sur en Hospiten Rambla bij de zorg voor de mensen gedurende dit jaar 2020.

Met deze speciale erkenning wil het ‘Colegio Oficial de Enfermeros’ het fundamentele werk benadrukken dat deze mensen hebben uitgevoerd in de huidige context van de wereldwijde pandemie en naar aanleiding van het ‘Internationaal Jaar van verpleegkundigen en vroedvrouwen’.

De Hospiten Group is erg dankbaar voor deze erkenning voor hun personeel, wat de nodige steun aan deze groep geeft, die opnieuw haar professionele en menselijke kwaliteiten heeft aangetoond in de gezondheidszorg en de gepersonaliseerde patiëntenzorg.

Met 50 jaar ervaring heeft Hospiten twintig particuliere medische ziekenhuiscentra in Spanje, de Dominicaanse Republiek, Mexico, Jamaica en Panama, die jaarlijks meer dan 1.700.000 patiënten van over de hele wereld bedienen met een personeelsbestand van meer dan 5.000 mensen.

LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).